Adobe obuke preko interneta za 100 evra!

Ovo je vest koja će obradovati mnoge. Od danas, svi zainteresovani mogu da pohađaju obuku PREKO INTERNETA.

O čemu se radi?

Pre godinu ipo dana, Adobe je znatno pooštrio uslove za Adobe Autorizovane Trening Centre. Od tad je u Srbiji je moguće pohađati autorizovane kurseve jedino u Beogradu. Ako niste iz Beograda, ili iz bilo kog drugog razloga niste u mogućnosti da pohađate živi kurs, obuka preko interneta je jedini način da dođete do Adobe sertifikata.

Pošto internet ne poznaje granice, obuku možete da pohađate i ako živite VAN Srbije. Obuke možete slušati na srpskom i engleskom jeziku.

Kako funkcioniše obuka preko interneta?

Obuku slušate preko interneta, od kuće. Znači, ne idete nigde, već slušate obuku na svom kompjuteru, udobno zavaljeni u stolicu.  Sa druge strane „žice“ sam ja, takođe, kod svoje kuće, i držim vam obuku. Specijalizovani program snima sve što pričam i radim na svom računaru, i putem interneta prenosi to do vašeg računara gde sve, jednostavno vidite kao video.

Znači, ne gledate video lekcije i tutorijale, u pitanju je direktna komunikacija, kao da sedim pored Vas. U bilo kom trenutnku možete da mi postavite pitanje i da dobijete odgovor, što nije slučaj kada gledate video kurseve, tutorijale ili učite iz knjige.

Šta Vam je potrebno da bi mogli da pratite obuku?

  • Internet konekcija. Potrebno je imate kablovski, ADSL ili WiFi internet. Čak i najjeftiniji internet paketi trebalo bi da su sasvim dovoljni da nesmetano pratite obuku.
  • Adobe CS ili CC aplikacije – poželjno  je da ih imate instalirane ali NIJE neophodno.
  • Nikakav dodatni program nije potrebno instalirate, jer obuku pratite iz svog browsera.

Sertifikat

Po završetku obuke dobijate originalni Adobe sertifikat, kao i svi ostali polaznici koji završe kurs kod zvaničnih trening partnera. Više informacija o sertifikatu možete naći na stranici Adobe sertifikati.

Promotivni period

Za sve koji se prijave do 15. januara 2014., važe akcijske cene! Na stranici Cenovnik, naći ćete cenu za sve kurseve koji su u ponudi. Rok za prijavljivanje važi samo za prijavu, sam kurs možete odslušati i kasnije.

Plaćanje

Novac uplaćujete na ŽIRO RAČUN. Možete ga uplatiti u bilo kojoj pošti, banci ili putem interneta. Cene možete videti na stranici Cenovnik. Obuku možete platiti u više rata ili odjednom celu sumu.

Dodatne informacije

Planove i programe kurseva možete pogledati  u sekciji Adobe kursevi. Za dodatne informacije kontaktirajte me putem email-a ili stranice Kontakt.

originalni Adobe sertifikat

About Branko Jovanovic

Adobe Certified Expert i Adobe Certified Instructor za: Photoshop, Illustrator, InDesign, Fireworks, Dreamweaver, Contribute i Flash. Zaljubljenik u multimediju uopšte.

Category(s): Adobe sertifikati, Lokalizacija za naše tržište, obrazovanje
Tags:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Popunite prazno polje * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.