Osvojite besplatno polaganje za Adobe sertifikat!

Pre par dana, firma Adobe je objavila da je broj pretplatnika CC paketa prešao 1 milion. Da bih obeležilo taj događaj, odlučio sam da jednoj osobi poklonim besplatno polaganje za Adobe sertifikat za Photoshop. Po izboru, osnovni ili napredni nivo.

Kako da osvojite besplatno polaganje?

Sve što treba da uradite je da lajkujete Facebook stranicu Adobe User Grupe Creative Cloud Serbia. Tu ćete uvek moći da nađete sveže informacije iz Adobe sveta, kao i informacije o sastancima grupe. Svaka osoba koja lajkuje ili je već lajkovala stranicu učestvuje u izvlačenju. Ime dobitnika će biti objavljeno 10. oktobra.

Šta ako osvojim besplatno polaganje?

Polaganje možete zakažete i da obavite do kraja godine. Oblasti koje mogu doći na ispitu, naći ćete na stranicama:

Adobe Photoshop – osnovni nivo

Adobe Photoshop – napredni nivo

Ne treba da se plašite da ove oblasti morate da poznajete savršeno da bi dobili sertifikat. Treba da navedene oblasti poznajete „pristojno dobro“. Za osnovni nivo treba da ste savladali osnove u tim oblastima.

Kako će izgledati samo polaganje?

Da bih izašao u susret što većem broju ljudi, polaganje ćete moći da obavite online. Test će sadržati 10 teorijskih pitanja gde odgovor dajete pismeno, svojim rečima.  Biće dovoljno da odgovorite u 2-3 rečenice, najviše. Dva pitanja će biti praktična – biće potrebno da uradite nešto u Photoshop-u i da mi pošaljete fajl emailom.

Test će biti koncipiran tako da onaj ko ima dovoljno znanja može da ga uradi za 15-20 min. Bez obzira na to, na raspolaganju ćete imati sat vremena.

Kada ću znati rezultat?

Najdalje sat vremena pošto pošaljete odgovore i fajlove.

Ako imate još neko pitanje, slobodno pitajte. I, naravno, ne zaboravite da lajkujete. Smilie: :)

Adobe grupa korisnika Kreativni Oblak Srbija stranica na Facebook-u

About Branko Jovanovic

Adobe Certified Expert i Adobe Certified Instructor za: Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver i Animate (bivši Flash), kao i za neke sada već ugašene programe. Zaljubljenik u multimediju uopšte.

Category(s): Adobe sertifikati, Zabava

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Popunite prazno polje * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

 

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.