Polaznici kurseva sada dobijaju Adobe sertifikate!

Adobe je u toku leta promenio svoju politiku vezanu za sertifikate koje dobijaju polaznici kurseva. Svi polaznici koji odslušaju neki Adobe kurs kod Adobe trening partnera (autorizovani trening centri i nezavisni instruktori) od sada, na kraju kursa, mogu da dobiju originalne Adobe sertifikate.

Da bi dobio ovaj sertifikat, svaki polaznik prvo mora da oceni kvalitet kursa putem servisa Metrics that Matter(MTM). U pitanju je kratak upitnik na engleskom jeziku, gde birate jedan od više ponuđenih odgovora. Potrebno je elementarno poznavanje engleskog jezika, ništa više. Ako ne znate dobro engleski, zamolite instruktora da vam pomogne.

Kada ocenite kurs i upišete svoje podatke koji treba da pišu na sertifikatu, sertifikat stiže na vaš email direktno iz firme Adobe. Instruktor/trening centar nemaju nikakvog uticaja na to. Još neko vreme će firma Adobe dozvoljavati mogućnost da trening partneri daju i svoje sertifikate, ali zašto bi bilo ko uzeo neki drugi kada može imati originalni Adobe sertifikat?

Pošto isti sertifikat stiže polaznicima iz celog sveta, potpuno je svejedno da li ste kurs odslušali u Srbiji, Americi ili Japanu! Konačno, evo kako izgleda sertifikat.

originalni Adobe sertifikat

About Branko Jovanovic

Adobe Certified Expert i Adobe Certified Instructor za: Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver i Animate (bivši Flash), kao i za neke sada već ugašene programe. Zaljubljenik u multimediju uopšte.

Category(s): Adobe sertifikati
Tags: , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Popunite prazno polje * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

 

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.