Šta bi voleli da promenite u Photoshopu?

Napišite ovde šta bi sve voleli da promenite u Photoshop-u. Šta je to što vas najviše nervira? To može da bude neki bag ili opcija koju vam nedostaje a koju bi voleli da Photoshop ima.

Kao dugogodišnji beta tester CS paketa, mogu sve vaše primedbe da prosledim direktno ljudima iz Adobija.

Ako ste naišli na neki bag u programu, potrebno je da date što precizniji opis. Opišite u kojim situacijama se bag javlja, a ako je potrebno i redosled opcija koje prethode njegovom pojavljivanju. To su vrlo bitne informacije bez kojih se izveštaj o bagu i ne razmatra.

Ako imate primedbe za Illustrator, InDesign, Flash, Dreamweaver, itd. recite samo, pa ćemo napraviti odvojene liste za svaki od ovih programa.

Photoshop Creative Cloud

About Branko Jovanovic

Adobe Certified Expert i Adobe Certified Instructor za: Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver i Animate (bivši Flash), kao i za neke sada već ugašene programe. Zaljubljenik u multimediju uopšte.

Category(s): Bagovi (greške), Photoshop
Tags: , ,

2 Responses to Šta bi voleli da promenite u Photoshopu?

  Mihailo Konatarevic says:

  Imam jednu zamerku sto se tice Illustratora CS6. Ne znam da li je ta „greska“ ispravljena na CC-u, ali mi je zapala za oko tokom prelaska sa CS5. Dakle, u pitanju je opcija Save for Web… U CS5, bila je mogucnost konvertovanja „slice images“ u „Div tags“ i time dostupan format snimanja u html ekstenziji. To su jednostavno izbacili. Postoji mogucnost da se snimi tako sto se otvori u browseru, pa se zatim kopira HTML code direktno iz browsera, ali to nije ni priblizno jednostavan proces, kao sto je bilo u CS5. A interesantno je to da tu mogucnost nisu sklonili u Photoshop-u CS6, tamo i dalje postoji. Nisam bas u toku, ali sam negde procitao da ce biti poseban panel u CC koji direktno automatski generise css u Illustrator-u i Photoshop-u, ali opet, nije mi jasno zasto je to sklonjeno u sestici. Toliko od mene Smilie: :) Pozdrav!

  • Da. Tu zamerku sam čuo od više ljudi. I ja lično mislim da im to nije baš najpametniji potez…
   Što se tiče CSS-a, da, sad je dostupan novi panel koji ti generiše kompletan kod za bilo koji selektovani objekat, tako da samo možeš da ga prekopiraš u Dw. To je bitno olakšano, ali i dalje div-ovi i dalje fale… Smilie: :(

   To će ići u Feature Request za narednu verziju, nemaš brige. Smilie: ;)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Popunite prazno polje * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

 

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.